„Zsófia új oldalról világította meg az engem foglalkoztató problémát; kihozta belőlem a bennem lévő kreativitást, amit addig nem használtam ki. Kérdései elgondolkodtattak és szembesítettek a valódi feladattal. Nagyon élveztem magát a coaching-ot, de az eredményeket még jobban.”

Teofana Grecea, Manchester, Egyesült Királyság

„A coaching óriási segítséget és motivációt adott. Amikor úgy éreztem, hogy elakadtam, jól esett, hogy elmondhattam aggodalmaimat a coach-omnak, aki segített, hogy a számomra helyes irányba lépjek tovább. Segítségével olyan pozíciókra is pályáztam, amikhez előtte nem éreztem elég bátorságot. Támogatásával sokkal vonzóbbá alakítottam az önéletrajzomat és kísérőleveleimet. Régebbi jelentkezéseimet visszaolvasva most már látom, hogy azok nem a lehető legjobb oldalamat mutatták.”

Rakhi Sinha, Manchester, Egyesült Királyság

„A kezdetektől fogva éreztem, hogy a coaching bámulatos hatással van a célkitűzéseimre. A coach-om segített abban, hogy megfogalmazzam azokat a célokat, amikre igazán vágyom. Találkozásaink növelték az önbizalmamat, és megtanultam, hogy hozhatok létre saját eszköztárat illetve stratégiákat, melyekkel céljaimat elérhetem.

A coaching megkezdése előtt voltak ötleteim szakmai jövőmmel kapcsolatban, de nem tudtam, hogy áshatnék ezek mélyére, és hogy válthatnám őket elérhető célokká. Találkozásaink alatt a coach-om segített rájönnöm, hogy alakíthatom az ötleteket rendszerezett, logikus és hatékony cselekvések sorozatává.”

Aliki Keramida, Manchester, Egyesült Királyság

„Nagyon hasznosnak találtam a találkozásainkat. Először is, mert megtanultam, hogy egy nagy célt könnyebb elérni, ha kisebb lépésekre bontom. Úgy érzem, a coaching eredményeképpen sok mindent elértem, amit szerettem volna. Összességében az életem jobb lett, és ezt Zsófiának köszönhetem.”

Anna Dolmatova, Manchester, Egyesült Királyság

„Amint elkezdtem a coach-ommal dolgozni, megváltoztattam néhány dolgot az életemben. Most már sokkal tisztábban látom, hogy mit szeretnék.”

Kása Anikó, Zalaegerszeg

“A coaching tényleg olyasmi, ami után az ember már nem ugyanúgy látja a világot, mint előtte. Valamit tényleg átrendez.”

Dudás Erzsébet, Budapest